26. tammikuuta 2014

Ikää jo 17 viikkoa!


Pakkas taidetta
Kikille hankittiin 16 viikon iän kunniaksi oma nimilaatta! Tilasin kyseisen laatan Mustista ja Mirristä. Hopeinen kiiltävä laatta johon painettiin Kikin nimi ja puhelinnumeroni, jos kävisikin että tyttö lähtisi omille teilleen. Samalla tyttö sai myös vaaleanpunaisen älypallon. Helppohan sillä oli alkaa leikkiä, kun Sissin pallolla jo aikaisemmin leikittykin. Nyt tyttö täytti 17 viikkoa!

Kävimme myös hiukan kuvailemassa poikaystäväni kanssa. Tulihan sieltä muutama hyvä kuva, jonka sai muokattua omaksi mieleisekseen. 

Äitini tulikin keskiviikkona yöksi luokseni Sissin kanssa. Tarkoitus oli että minun ei tarvitsisi ajaa töiden jälkeen hänen luokseen hakemaan koiraa hoitoon. Aamulla aitasimme koirat eripuolella asunto varmuuden vuoksi.  Koirat olivat ensimmäistä kertaa kahden talossa. Saavuin kotiin hiukan jännittyneenä, että mitä mahtaisi paljastua. Huomasinkin sisään tullessa aitojen kaatuneen maahan ja ensimmäisenä Sissin. Mieleeni nousi pelko, että kohta löytäisin Kikin lattialta henkitoreissaan.  

Hämmästyin suuresti, kun huomasinkin pikkuisen kurkistavan isomman takaa. Ilmeisesti neidit olivat päässeet viimein sopuun siitä, kuka heistä on se pomo. Innostui se vanhuskin vihdoin ja viimein leikkimään juniorin kanssa hellästi isolla päällään tätä tuuppien.

"Mä en tykkää näistä sukista"
Huomasin tällä viikolla, että Kikin anturat olivat kuivuneet aikalailla viimeaikaisten pakkasien takia, jolloin suuntasinkin suoraan Mustiin ja Mirriin tiedustelemaan salvaa ja sieltähän sitä sitten löytyi! Voide maksoi vain ja ainoastaan 9,90€ Nyt on sitä uutterasti käytettykin tytön anturoissa ja hyväksi on todettu!

Myyjä neuvoi laittamaan voidetta 1h ennen lenkkeilyä ja lenkkeily jälkeen.  Ostin samalla rukan ”jarrusukat” tytölle tarkoituksena suojata anturoita kylmältä etteivät kuivuisi sen enempää.
 Kyllähän ne hyvin jalassa pysyvät, kun ulos mennään ja ”jarru sukka” kumi jäätyy -15 pakkasessa, en minäkään niistä jalassani enää haluaisi pitää. Pidänkin niitä 1h ennen lenkkeilyä, ettei tyttö nuoleskeli salvaa vois. Sukat maksoivat 18,90e.

Kirpakka pakkas keli teki hyvää!

Lähdimme lauantaina kokeilemaan kala onneamme Vesijärvellä lahdessa. Muutamia napsuja kävi mutta taisi kala narrata meitä enemmän kun me niitä. Kikin olisin voinut ottaa mukaan juoksentelemaan järven jäälle, mutta totesimme jo ennen lähtöä, että parasta on jättää pieni siksi aikaan ”mummun” hoivaan, kun olemme pilkillä. Tuli siellä käveltyä yli 6km messilän rannasta enonsaareen! Vaikka kalaa ei saatukaan niin raitista ilmaa ja hyvän mielen!

Kävin vielä 18.30 aikaan Kikin kanssa kävelemässä noin 1h lenkki.  Lenkillä oli mukavaa tyttösen kanssa. Käveli nätisti ja oli niin ihanan pirteä vaikka emme aikaisemmin olleetkaan kävelleet kyseistä lenkkiä.  Oli se hiukan pelottavaa, kun mies joukkio tuli vastaan hölkäten. Piti sitä vähän peruuttaa ojan puolelle kummastuneena kunnes heilutettiin häntää pirteästi hymyillen. Taisivat miehet vähän naureskella mennessään Kikille.
Tänään tullessa Kikin kanssa kotia hyvä ystäväni tuli pohjoisista tänne etelään. Hän piipahti luonani oman hyskinsa kanssa. Kiki oli hiukan erimieltä Jöröstä, kuin minä ja ilmaisi sen heti komentamalla ja ilmaisulla ”et ole terve tullut”. Veimmekin koirat ulos, jolloin äänikellossa vaihtui nopeaan. Kävimme myös koirienkanassa lenkillä missä ne saivat kirmata vapaasti pitkin metsä polkua. Eihän sitä leikkiä voinut lopettaa sisään tultaessakaan ja pian olivatkin vetoleikit seuraavaksi hallussa. Itkuhan siinä toisella pääsi, kun kaveri joutui lähtemään seuraavaan paikkaan vierailulle.

Susi juoksee karkuun!

Susi VS Kettups. Kikiltä on lähtenyt jo 2 ylä hammasta ja alhaalta kaikki! Sain yhden hampaan talteen viikonloppuna!

Pikku hammas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti