16. lokakuuta 2013

Ollakko liian ajoissa vai mitä!?

Olen alkanut hiukan hankkimaan koira tarvikkeita. Ehkä joidenkin mielestä se on liian aikaista, mutta minusta itsestäni se ei ole. Tykkään hankkia tavarat aina etu ajassa sillä en pidä tressistä yhtään. Jos minulla on sovittu tapaaminen taikka lääkäriin pitäisi mennä olen siellä aina ajoissa. 

Espoossa asuessani heräsin lähestulkoon aina 6.00. Keitin kahvin ja menin olohuoneeseen kupposen kanssa ja katselin huomenta suomea ja uutisia. Koulussa olin lähes tulkoon aina 7.30 ja ihmettelin kovasti missä kaikki luokkalaiset olivat, jotka puolestaan ihmettelivät, että mitä helvettiä tulen niin aikaisin kouluun kun matkaan menee kävellen 10 min. 

Kävimme myös rokottamassa Sissin (14.10). Lääkäri luuli tätä aluksi karjalan karhukoiraksi vaikka neiti onkin täysin sekarotuinen. Kehuja tuli koiran hyvästä kunnosta ja siitä, että olimme aikaisin liikenteessä rokotuksien kanssa, kun kerran pieni on tulossa vielä. Kehoitti vielä viikkoa ennen pennun hakua syöttämään Sissille matokuuri uudellen, ettei pieneen sitten tulisi niitä. Lääkäri "komensi" meidän tuomaan myös pikkuisen hänelle rokotettavaksi. Mikä siinä! Ei se minua laisinkaan haittaa.  Hän on erinnomainen eläinlääkäri, että kyllä sinne sitten mennäänkin!


ASIAAN

Kävin hiukan ostoksilla sellaisessa osoitteessa kuin, Zooplus.


Zooplus etusivu

Ymmärsin että kyseinen kauppa on Saksalainen firma, joka postittaa pyytämiä tilauksia ympäri eurooppaa. Sivusto on, jossakin kohtia on aika sekavia  kategorioita  joita on niin paljon , mutta kärsivällisyydellä ja tihrustamisella sieltä löytää kuitenki sen mitä on tullut etsimään. Tein ostokseni 15.10 ja ne olivat jo tänään (16.10) lähetetty matkaan. Nopeudesta tätä firmaa ei voi ainakaan alkaa syytämään pikemminkin ylistämään!


Tietenkin 4-5 arkipäivää tässä nyt kuluu ennen, kun tilaamani tuotteet saapuvat suomeen, mutta eihän se nyt kamalasti haittaa, kunhan vain ovat tulossa ja saapuvat! 

Miinuksia sivuto saa minulta maksun suhteen. Se millaiseen suoraan maksuun olen itse tottunut on tässä hyvin erillainen. Kun olet tehnyt tilauksen niin sinulle tulee "lasku", jonka käyt sitten maksamassa omassa verkkopankissasi. Monissa muissa nettikaupoissa ostokset tehtyäsi sivuto menee suoran sinne pankkiin, jonka olet valinnut maksutavaksesi antaen heti kirjautumisen jälkeen sinulle summan ja sen, että hyväksytkö sen. 


Löysin sivustolta kuitenkin tälläiset ihanuudet, jotka minun oli pakko hankkia. 


Näitä tuli tilattua 2 kpl

Tuli ostettua Hunter-melamiinikuppi, petrolinväriset ruokailu ja juomakupit tulevalle lapsukaiselle.
Ostin - 0,35 l  / 14 cm (10,90€) Ja toisen 0,70 l / 17,5 cm (12,90€ ) 
Voi olla että kupit ovat vielä pienelle aivan liian suuret mutta onneksi minulla on kotona muutama vara kuppi joita voin käyttää, vielä kun pieni kasvaa.


En voinnut vastustaa!
Kaverini entisellä koiralla oli aikoineen kuminene vinkuva banaani, jonka nimeksi annon "Herra banaani", mutta se siitä. Kun kävin katsomassa leluja (vinku leluja) törmäsin tähän. 
Enkä voinnut olla nauramatta ja lisäämättä sitä ostoskoriini! 
Purjon mitat: P 21,5 X L 5 X K 2,5 cm ( 5,99€)Vähän purtavaa

Ostin vielä samalla kerralla tälläisen kumisen puruluun, jota pikkuinen voi naskalihampaillaan jyystää, kun uudet hampaat alkavat tulemaan pinenten hampaiden tilalle. 
Lelu on myös kestävä, se kelluu ja sään kestävä!
Pituutta 14 cm (3,99€)

My Princess ruokakupin alunen

Tuli myös tilattua tälläinen Prinsessa Maja von Hohenzollernin Trixiellen suunnittelema
 ruokakukuppi alunen!
Pitihän minun jollakin päästä hiukan hifistelemään. 
Alusen koko P 44 X L 28 cm (3,99€)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti